11. 6. 2018

JAVNA OBJAVA PROSTEGA DELOVNEGA MESTA
STROKOVNI SODELAVEC – M/Ž

Geološki zavod Slovenije išče strokovnega sodelavca (m/ž) – na oddelku Podzemne vode – hidrogeologija na sistematiziranem delovnem mestu z nazivom »Strokovni sodelavec« za določen čas od predvidoma 1. 7. 2018 do 30. 6. 2020, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in s trimesečnim poskusnim delom.



1. Zahtevana šolska izobrazba:

  • Izobrazba, ki ustreza tarifnemu razredu VII/2 (specializacija po visokošolski izobrazbi (prejšnja) ali visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja) ali magistrska izobrazba).

2. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z naslednjimi izkušnjami:

  • Izkušnje v administraciji in tajniškimi deli, izkušnje s pripravo javnih razpisov in koordinacijo projektov, obvladovanje programov MS Office, dobro znanje angleškega jezika, vozniški izpit B kategorije.

3. Druge zahteve

  • Samostojno opravljanje del, komunikativnost, sposobnost dela v kolektivu.

4. Opis del in nalog:

  • Izvajanje strokovnih nalog pod vodstvom vodje projekta, izdelava poročil, vodenje evidenc, baz, zbiranje, urejanje in analiza podatkov, spremljanje razvoja področja, delo v kabinetu in na terenu, druga dela po nalogu vodje projekta, vodje enote ali direktorja.

5. Zaposleni bo zlasti opravljal naslednja dela in naloge:

  • Vodenje evidenc knjigovodskih listin, spremljanje napredovanja izvedbe del (časovnice) na različnih projektih, pregled odsotnosti sodelavcev, skrb za pripravo dopisov in oddajo strokovnih poročil, skrb za dokumentacijo za javne razpise, administrativna pomoč pri organizaciji delavnic in ekskurzij.

Rok za prijavo:

Pisne prijave, skupaj z Europass življenjepisom, zbiramo do vključno 17. 6. 2018 na naslov: Geološki zavod Slovenije, Dimičeva ulica 14, 1000 Ljubljana s pripisom »za razpis - javna objava prostega delovnega mesta Strokovnega sodelavca«. Za pisno obliko se šteje tudi elektronska oblika poslana na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom.